Volontärstipendium

Spännande nyhet! Från och med i år erbjuder Ubuntu Volunteer and Adventure tillsammans med Blueberry World Wide möjligheten att söka ett volontärstipendium. Summan är på 5000 kr och sista ansökningsdag är den 18 september. Du har med andra ord gott om tid att slipa på din stipendieansökan. Du behöver inte vara anmäld till en resa redan för att kunna söka, men volontärresan som du vill använda stipendiet till ska vara en av dem som du hittar på Bluberrys hemsida.

Mer information om själva stipendiet och hur du skickar in din ansökan hittar du här.

Information om olika volontärresor hittar du på Blueberrys hemsida. Välj mellan allt från att studera det marina livet under vattenytan i Indiska Oceanen med din bas på Seychellerna till att undervisa munknoviser i den historiska staden Luang Prabang i Laos. Och mycket mer!

Ta tillfället i akt och ansök om 5000 kr till din volontärresa! Kanske denna summa ger dig möjligheten att åka på en resa som du annars inte skulle ha råd med, kanske du kan stanna längre på projektet och hinna hjälpa till mer… Som stipendiat får du också möjligheten att blogga om din resa här på Volontärbloggen!

Vill du veta mer om volontärresor? Besök oss på Blueberrys årliga mässa lördagen den 14 februari kl 12-16 på IVAs konferenscenter på Grev Turegatan 16, Stockholm. Vi bjuder på fika! Läs mer och föranmäl dig här.

Varmt välkommen på mässa och med din stipendieansökan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *